Qui som

 

Rosa BonetHola, sóc la Rosa i vull donar-vos la benvinguda a la meva nova botiga on line Dona Punt de Creu.

Dins, hi trobareu tot el que tenim i fem en les nostres botigues del carrer Provença, 256 i la del carrer Laforja, 26 de Barcelona, coneixereu el nostre equip i la informació sobre els cursos que impartim. Fa més de 25 anys que ens dediquem al món de les labors i després d’aquesta llarga evolució hem arribat fins aquesta pàgina on line que espero que us agradi. Tenim una amplíssima gamma de teles per a patchwork i punt de creu, en cotó i en lli. Kits de patchwork propis i d’altres cases i també kits de punt de creu i brodat, i moltes més coses. Ara, des de la botiga on line podreu comprar teles per a patchwork i els nostres kits així que benvinguts i espero que gaudiu de la visita, i com sempre sereu benvingudes en les nostres botigues.

El nostre desig és que us sentiu com a casa, reunir-nos i compartir creativitat i inspiració. El nostre equip, que porta molts anys treballant amb mi, té una enorme experiència i una dedicació que són l’ànima de les nostres botigues.

Ens nostres cursos

A Dona et volem ensenyar totes les tècniques de feines com el brodat, el patchwork, el punt de mitja, etc. I, en general, tot el que té a veure amb el món de les labors. Si tens interès o tens curiositat sobretot tot allò que tingui a veure amb les labors o necessites consells, pots unir-te a les classes que organitzem trimestralment. Aquí podràs aprendre o compartir inspiració amb les nostres professores. Les nostres classes estan orientades per a què aprenguis pas a pas i perquè passis una bona estona compartint creativitat. Es comença amb labors senzilles i practicant la tècnica, aviat, amb un petit esforç, podràs emportar-te a casa una peça feta per tu mateix/a.

I només per acabar…

A vegades m’han preguntat per la meva afició a les labors. Tot ve de l’escola, allà vaig tenir la sort de tenir una professora de labors boníssima, Maria Hernández, i un professor de dibuix i de treballs manuals també excel·lent, el Sr. Pàmies. A més, aquesta escola ens portava a exposicions, a museus i a concerts. Tot això ens formava com a persones a través l’art, des de molt petites. Tot això passava dins d’una casa meravellosa, ja que l’edifici on es trobava aquesta escola era la Casa Trinxet de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, un edifici modernista envoltat d’un gran jardí. Per a la decoració de l’interior Puig i Cadafalch va disposar dels millors artistes d’aquell temps. Només cal dir que a les parets de les sales on fèiem les classes hi havia murals del gran pintor Joaquim Mir, qui també va fer els dissenys dels vitralls de colors, inspirant-se en contes i cançons populars, que es trobaven a les portes de l’entrada de les sales. En acabar l’escola, moltes de nosaltres anàvem a l’Escola Massana, i un gran nombre d’elles, són ara artistes reconegudes. En aquesta escola ens ensenyaven a brodar, fer puntes de coixí, ganxet i frivolité,… i tot això per a nosaltres era com un joc meravellós, i que a la vegada ens servia per tenir les nines més ben vestides que us podeu imaginar!