Classes

Trobaràs classes gairebé cada hora de cada dia, els cursos inclouen qualsevol tècnica en què la roba sigui l’element central de la feina, cada classe té una durada de 2 hores i els cursos són de caràcter trimestral.

 

Tècniques

T’oferim classes per aprendre les tècniques patchwork a mà i a màquina, aplicacions en teles, brodats, ganxet, puntes de coixí, nines TILDA, llenceria, mitja, costura…

Si no trobes el que busques, proposa’ns nous grups

Sempre estem obertes a qualsevol suggeriment per incloure noves tècniques i nous aprenentatges de labors, diga’ns la teva. Obrim nous grups a partir de 6 alumnes.

Apenentatge a mida

Tot i que les professores proposen treballs per fer un procés d’aprenentatge gradual, les classes són personalitzades, i és la professora qui va al ritme de l’alumna i s’adapta als gustos i necessitats de cada una.

Si tens alguna labor que no saps com acabar, ja no tens excusa, aquí trobarà l’espai i les persones que et donaran el cop de mà que et falta.

Horaris (consulta el calendari)

Els nostres cursos són trimestrals, d’un dia a la setmana de dues hores de durada.

Tenim uns horaris molt amplis de dilluns a divendres i fem tallers monogràfics cada primer dissabte de mes pel matí.

Si no teniu disponibilitat d’horaris, us donem l’opció d’assistir a classes soltes.

Preus

El cost del curs és de 180 euros el trimestre, i les classes soltes a 20 €.

Però, és que no sé cosir!

No és necessari saber cosir, pots venir encara que no sàpigues ni enfilar una agulla, nosaltres te n’ensenyarem i acabaràs sent una ‘crack’ de les labors, només et calen les ganes d’aprendre i la il·lusió per compartir una bona estona.

Vine a provar

Donem la possibilitat d’assistir a una classe gratuïtament, a aquelles persones que es vulguin iniciar en el món de les labors i de les manualitats

Contacte

Per a qualsevol dubte o pregunta que tingueu, no dubteu a demanar-nos informació al info@puntdona.com o al telèfon 93 488 27 84/  93 215 91 37