30-4495-finestra-amb-flors

No sé si coneixeu el punt de creu reconegut mundialment amb el nom de Haandarbejdets Fremme, és una empresa d’artesania danesa que es va establir per primera vegada el 1928, com una associació nacional per preservar el brodat tradicional danès i per promoure innovacions en el disseny, la tècnica i l’aplicació.

La nostra botiga sempre ha tingut els seus kits a la venda perquè ens agrada la qualitat dels seus materials i el bon gust dels seus dissenys. Tots els kits conten materials d’alta qualitat que garanteixen la durabilitat del brodat un cop acabat. La tela de lli, els fils de cotó 100% amb colors suaus naturals amb un acabat mat agradable.

Ara ens hem decidit posar-ho a la venda també, a través de la nostra botiga en línia , perquè creiem que cada vegada més, hi ha un públic arreu, amant de les coses senzilles i ben fetes. Aneu-nos seguint que cada dia anirem pujant productes nous.