Dona punt de creu té la distribució en exclusiva a Espanya, del Quilt Mystère ‘Discovery’ 2016.

Som l’única botiga autoritzada per vendre el Quilt Mystère 2016 ‘Discovery’ , és una edició limitada, la qual només està disponible en les botigues que participen en aquest projecte. El trobareu en les nostres botigues del carrer Provença, 256 i Laforja, 26 i també la el podeu comprar en línia aquí.

El Quilt Mystère és una idea de la revista Quiltmania que proposa cada any a artistes reconegudes que dissenyin un quilt exclusiu. Aquest any ha estat creat per Petra Prins i Nel Kooiman. Aquest Quilt es compon de 6 blocs que es podran compar cada 2 mesos , juntament amb les instruccions que van apareixent a la revista Quiltmania. Al setembre es rebrà els últims components per acabar-lo.

Aquí trobareu les instruccions per fer el primer bloc de la mà de Petra Prins (en francès). També hi ha una versió en anglès.