sandaliasEls dies d’estiu són per trencar amb les rutines i alentir els motors, per això hem preparat tallers monogràfics per al mes de juliol perquè els aprofiteu fent el que més us vingui de gust, per a les que ja us encanten les labors us proposem unes sandàlies estiuenques amb la seva bossa de conjunt, unes nines TILDA o també si voleu venir amb una labor que no us ha donat temps d’acabar durant el curs, podeu apuntar-vos amb les vostres teles i les expertes professores us ajudaran en el que faci falta per acabar-la. I si sou inexpertes, però us encantaria conèixer de prop l’art de les labors, ara és el vostre moment. Els tallers són els dilluns de 14 a 16, de 16 a 18 i de 18 a 20 h, els dimarts de 16 a 18 i de 18 a 20 h i els dijous de 10 a 12 i de 17 a 19 h. Per a més informació truqueu al 93 488 27 84 i pregunteu per la Sandra, o bé envieu un correu a sandra@puntdona.com